Kendi Ayakkabını Kendin Tasarla! / Make Your Own Shoe Design!!

Sizlere keşfettiğim bir siteyi paylaşmaktan  büyük keyif alıyorum ayakkabı aşkına :)) 
Bu site sayesinde ihtiyacınız olan o özel anlar için aklınızdaki ayakkabıyı kendiniz tasarlayabiliyorsunuz.Üstelik çok da basit.
Sitede şu anda 8 model, 85 renk ve 30 aksesuar çeşidi yer alıyor. 

I would like to share shoe design website. With this page you can design your  dream shoes for special meetings. Also it is very simple. They have 8 model, 85 color and 30 accessories. 

Online ayakkabı tasarlama atölyesinden 34-42 numara aralığında sipariş verilebiliyor. İnternet üzerinden alışveriş yaparken bizi en tedirgin eden “Ya ayağıma olmazsa” sorununa çözüm ollarak  küçültme/büyültme işlemini ücretsiz olarak gerçekleştiriyorlar. Aynı zamanda satın alınan ayakkabılar 1 yıl boyunca garanti altına alınıyor.
You can order online between 34-42 size. And you do not need to worry when you are buying it online, it gives flexibly of make shoes bigger or smaller repairing process free.  Also it provied 1 year warranty. 


iyi eğlenceler (:
enjoy it!




Geçtiğimiz gün tasarladığım modeller 
My designs of previous days are




Tasarlamak kolay ve ulaşmak da kolay gözüküyor ama görmediğim ve denemediğim için kalitesi hakkında bir yorum getiremicem. 

Aranızda kullanan varsa deneyimlerini bizimle paylaşabilir mi ? Ve  detailsbyenda@gmail.com adresine fotoğrafını gönderirseniz onları da yayınlayabilirim (:

Designing is simple and easy to order, but I haven't seen and try yet so I can not say something about quality. If you had please share with us your experiences?
And also please send email of yours so I can publish them detailsbyenda@gmail.com (:


No comments:

Post a Comment

Ben bunları dedim ama ya sizce ? Ya da isterseniz ileti gönderin ;) detailsbyenda@gmail.com
I said that but what you think about it ? :)) Or if you want send an email ;) detailsbyenda@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share on Tumblr