Butik Kırtasiye / Boutique Stationery Store Nishmark.com

Siz de benim gibi bütün kırtasiyeleri bana verseler yine de doymam diyenlerden misiniz :) O zaman dikkat nishmark.com da kendinizi kaybetmeniz mümkün :))) 

If you are addicted to stationery tools like me attention!! You can lose yourself in nishmark.com :)


Stil sahibi defterlerden kalemlere, kalemlik ve kartlıklardan şık kutulara, kağıt ağırlıkları, kitap ayraçları hatta yoyo'lar dahil bir çok ürün bulunmakta..
Üstelik Nishmark.com’da uluslararası pek çok markanın -Graf von Faber Castell, E+M , Lamy , Troika, Balmain vb. yanı sıra Türk Tasarımcılara ait – Kumm,  Kağıthane, Klick the case, Nili Silver vb- ürünler de bulunmakta.

In Nishmark.com there is lots of option like : stylish pens, handmade notebooks, card- and pen-holders, chic boxes, bookmarks and also yo-yo’s..
The company’s stock includes well-known international brands like Graf von Faber Castell, E + M, Lamy, Parker, and Waterman, as well as boutique Turkish stationery brands like Kumm, Kağıthane, Klick the case, Nili silver and many others.



Ayrıca;  Enderun serisi, Hürrem ve VAV serisi  Edip & Katip serisi gibi daha çok geleneksel ürünleri tercih seçenekleri de mevcut.
Nishmark.com ile iyi eğlenceler :))

Additionally; you can find special Turkish Culture products in the “Enderun” series, “Hürrem”, the “edip& katip” series..
enjoy Nishmark.com :))














No comments:

Post a Comment

Ben bunları dedim ama ya sizce ? Ya da isterseniz ileti gönderin ;) detailsbyenda@gmail.com
I said that but what you think about it ? :)) Or if you want send an email ;) detailsbyenda@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share on Tumblr